031 / 842 555
sr | en

Hotel Olimp Zlatibor

Istinska kapija Zlatibora
Mesto gostoprimstva i osmeha

INFO WELLNESS

  Informacije // Objašnjenja // Saveti // Zakazivanje


INFORMACIJE


Sve informacije vezane za usluge i programe koje pruža Wellness & Spa centar Hedona možete dobiti na broj telefona 031/842-555 lokal 503.

Radno vreme Wellness & Spa centra Hedona je od 9 do 21h.
Petkom i subotom do 22h.
Radno vreme saune: od 12h do 21h.
Petkom i subotom: od 12h do 22h.OBJAŠNJENJA


Prilikom ulaska u naš Wellness & Spa centar molimo Vas da se javite našem ljubaznom osoblju na recepciji. Ukoliko ste gost hotela Olimp podrazumeva se da već imate bade mantil i papuče koje ste dobili prilikom prijema u sobu. U tom slučaju u našem Wellnessu dobijate peškir.

Ukoliko ste vanhotelski gost možete koristiti usluge našeg Wellnessa u toku celog dana uz kupovinu celodnevno karte ili nas možete posetiti i boraviti kod nas tri sata u toku jednog dana. U tom slučaju dobijate na recepciji ključ od ormarića u kome se nalaze bade mantil,peškir i papuče.

Radi našeg sto boljeg uvida u broj gostiju našeg Wellness centra neophodno je de se pri dolasku upišete i listu gostiju i da našem osoblju na recepciji ostavite na uvid ličnu kartu ili neki drugi Vaš lični dokument koji ce Vam biti vraćen prilikom odjave na recepciji.

Molimo Vas da sve svoje stvari ostavite u ormariću a da ključić od ormarića nosite sa sobom i čuvate ga do napuštanja Wellnessa.

Uprava našeg Wellness centra ne odgovara za Vaše lične stvari. Obavezno je nošenje kupaćeg kostima na bazenu. Obavezno je tuširanje pre ulaska u bazen, đakuzi, saune i teretanu.
Molimo Vas da u teretanu dolazite u kompletnoj sportskoj opremi. Pre korišćenja Wellnessa & Spa neophodno je skinuti sav nakit i sat.
Pri kupovini celodnevne ili tročasovne karte osigurali ste sebi korišćenje bazena, đakuzija i sauna u toku svog boravka u Wellnessu. Ukoliko želite masažu, tretman lica ili tela morate izvršiti posebnu doplatu u zavisnosti od željene usluge.

Ukoliko želite da zakažete individualni fitnes trening morate se obratiti nasem osoblju na recepciji a mi ćemo Vam dati kontakt telefon fitnes trenera od koga ćete dobiti sve potrebne informacije vezane za tu vrstu usluge.

Pre nego što odaberete bilo koju uslugu Wellness & Spa centra Hedona ili tretman za koji smatrate da je najbolji za Vas molimo Vas da se prethodno konsultujete sa Vašim lekarom i da pročitate uputstva za korišćenje sauna, đakuzija, parnog kupatila, kaldarijuma, indikacije i kontraindikacije za primenu masaže koja se nalaze u našem Wellness centru. Korišćenje svega pomenutog kao i teretane je na sopstvenu odgovornost.

ZAKAZIVANJE


U cilju što bolje organizacije molimo Vas da Vaše tretmane zakažete dan ili dva pre dolaska,tako da možete na vreme isplanirati Vaš boravak u Wellnessu. Na zakazan tretman je najbolje da dođete 15-ak minuta ranije kako bi ste imali dovoljno vremena da se pripremite za isti.

Molimo Vas da pažljivo odabereta program iz naše ponude i da, ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, obavestite naše osoblje najkasnije dva sata pre termina.

Deci mlađoj od 16 godina nije dozvoljen ulazak u Wellness bez pratnje roditelja ili staratelja. Za malu decu koja koriste pelene obavezno je nošenje specijalnih pelena za kupanje. Deci mlađoj od 16 godina nije dozvoljeno korišćenje sauna, parnog kupatila, kaldarijuma, masaža, tretmana lica i tela.

Preporučeno vreme korišćenja đakuzija je maksimalno 15 minuta.

Pre i posle tretmana se preporučuje unošenje dovoljne količine tečnosti,kao i izbegavanje bilo kakve fizičke aktivnosti prvih pola sata nakon tretmana. U našem Wellness centru je strogo zabranjeno pušenje. Ukoliko baš morate da koristite Vaše mobilne telefone molimo Vas da to činite u što je moguće većoj tišini, kako svojim glasnim razgovorom ne biste narušavali mir ostalih gostiju koji su,isto kao i Vi u Wellnessu prvenstveno zbog opuštanja kako fizičkog tako i psihičkog.

Ponuda tretmana, cene i radno vreme su podlozni promenama. Sve cene su sa PDVom.UČLANJENJE


Ukoliko želite da se učlanite u naš Wellness centar obratite se takođe na recepciju gde ćete dobiti Pravilnik sa obaveštenjima o članstvu i propisima vezanim za isto.
Možete biti korisnik, mesečne članarine, tromesečne šestomesečne i godišnje.
U mogućnosti ste takođe da ostvarite pravo na pojedinačno članstvo, porodično, partnersko kao i grupno članstvo.